Eén gedachte over “Reacties”

 1. 18 september 2019 was het zover, wij mochten Boaz of the Brave Brindles ophalen.
  Een jaar ervoor hebben wij ons georiënteerd. Via de website die ons al aansprak kwamen wij in contact met Henriëtte. Vanaf het eerste contact klikte het. Henriëtte vertelde met veel liefde en passie over haar Hollandse herders. We stonden op de wachtlijst voor een reu.
  Toen eenmaal Laska bevallen was van maar liefst 11 pups heeft ze ons met alles op de hoogte gehouden, elke dag foto’s, filmpjes en informatie over hoe het ging. Met alles werden we betrokken en goed op de hoogte gebracht van de opvoeding en socialisatie.
  Laska is ook een geweldige goede lieve moederhond.
  Eenmaal Boaz opgehaald bleef het contact en konden wij met alle vragen en opmerkingen over voeding (Barf) en opvoeding bij Henriëtte terecht. En nu Boaz inmiddels 7 maanden is staat Henriëtte nog steeds voor ons klaar met adviezen.
  Boaz heeft, door zijn goede basisopvoeding bij Henriëtte en Wil, zich kunnen ontwikkelen tot een goed gesocialiseerde hond. Boaz heeft veel vertrouwen in ons, is aanhankelijk en met de trainingen (VZH en reddingshond) zeer goed leerbaar. Zijn karakter past precies bij wat wij van een hond verwachten namelijk een hele vrije, sociale, vriendelijke en leerbare hond. Hij is zelfverzekerd, nieuwsgierig en een grote knuffelkont. De passie voor de Hollandse herder heeft Henriëtte op ons overgedragen, mede door de goede match.
  Dank je wel daarvoor.

  Harry en Sonja

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.