Akyra of the Brave Brindles

 

 

Uit Laska’s eerste nest (Laska met Frasnay’s Flair x Bolle de Vrolijke Hollander) geboren 23 mei 2018, is Akyra bij ons gebleven en zij heeft zich ontwikkeld tot een fijne stabiele lieve teef die graag samen met haar baas werkt. Ze zijn een echt team. 

Akyra heeft reeds de puppycursus, jonge honden en gehoorzaamheid en de gehoorzaamheid gevorderden cursus met succes afgerond. Ook heeft ze Agility 1, 2 en GG 1 succesvol voltooid. We zijn momenteel bezig met de GG 2 cursus en beoefenen Agility op recreatie niveau verder. 

Hiernaast doen we met Akyra detectie, hiervan heeft ze level 3 bereikt en zijn we bezig met Level 4. Dit doet ze met zeer veel enthousiasme. Akyra blijkt een vrolijke en leergierige hond, die erg graag voor haar baas wilt werken.

Akyra is een enthousiaste lieve gezinshond waar we ook mee sporten. Ze is graag onder de mensen en een grote knuffelkont :), maar zodra ze weet dat ze moet presteren gaat de “knop” om en is ze er klaar voor.

Kortom, we zijn erg blij met het karakter en de goede gezondheid van Akyra en zijn erg gelukkig dat we met haar kunnen fokken. 

 

Gezondheidstesten van Akyra

Maart 2020 hebben wij Akyra laten röntgen en alle uitslagen zijn binnen. Met trots kunnen wij melden dat ze HD-A heupen heeft en OCD Vrij Vrij LPC Vrij Vrij LPA Vrij Vrij is. Verder is Akyra geen drager van SCDA 1 en 2. Haar rug is vrij van Spondylose en heeft 7 lumbaal wervels. Akyra is  Embark DNA getest.

Akyra samen met een teefje uit haar eerste nest.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: