Akyra of the Brave Brindles

Met Akyra of the Brave Brindles hopen wij te gaan dekken in Januari 2021.

Uit Laska’s eerste nest (Laska met Frasnay’s Flair x Bolle de Vrolijke Hollander) geboren 23 mei 2018, is Akyra bij ons gebleven. Wij zijn van plan om in de toekomst ook met Akyra te gaan fokken.

Akyra heeft reeds de puppycursus, jonge honden en gehoorzaamheid en de gehoorzaamheids gevorderden cursus met succes afgerond. Ook heeft ze Agility 1 en 2 succesvol voltooid. We zijn momenteel bezig met de GGH 1 cursus. Hiernaast doen we met Akyra detectie. Dit doet ze met zeer veel enthousiasme. Akyra blijkt een vrolijke en leergierige hond, die erg graag voor haar baas wilt werken.

Akyra is een enthousiaste lieve gezinshond waar we ook mee sporten. Ze is graag onder de mensen en een grote knuffelkont :), maar zodra ze weet dat ze moet presteren gaat de “knop” om en is ze er klaar voor.

Kortom, we zijn erg blij met het karakter van Akyra en willen daarom ook graag een nestje pups van haar.

Gezondheidstesten van Akyra

Maart 2020 hebben wij Akyra laten röntgen en alle uitslagen zijn binnen. Met trots kunnen wij melden dat ze HD-A heupen heeft en OCD Vrij Vrij LPC Vrij Vrij LPA Vrij Vrij is. Verder is Akyra geen drager van SCDA 1 en 2. Haar rug is vrij van Spondylose en heeft 7 lumbaal wervels. Voorlopig mag ze zich nog ontwikkelen tot een mooie volwassen stabiele hond 🙂

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: