Bakush of the Brave Brindles

Vanuit het B nest, geboren 28 juli 2019 uit de combinatie Laska met Frasnay’s Flair X Holland Tiësto van le Dobry, hebben we een teefje zelf gehouden: Bakush, een heerlijke pup. Eigenwijs, slim, goed in het werk en een grote knuffel.

Bakush is een hond die graag wil werken en erg snel van begrip is. Het is een zeer fijne hond, zowel in huis als wanneer ze moet werken.

Bakush is uitgegroeid tot een fijne, lieve, pittige, knuffelige dame die een fijne werkdrive heeft maar ook heel graag thuis uitgebreid ligt te slapen en het niet erg vindt als er een dagje niets met haar gedaan wordt qua werk.

Wel gaan we elke dag heerlijk naar het bos en mag ze daar lekker rennen, snuffelen, spelen en soms ook even een spel doen met de baas;).

De activiteiten welke we doen met Bakush zijn praktijk speuren, detectie, gehoorzaamheid en de standaard cursussen. De pup cursus , de jonge honden en de gevorderde gehoorzaamheid cursus heeft zij met succes afgerond.

We zijn nu gestart met de GG 1. Vanaf dat Bakush anderhalf jaar is  zijn we begonnen met Agility en heeft ze verschillende diploma’s gehaald. We zijn nu tijdelijk gestopt met Agility.

Met detectie gaat ze goed vooruit en heeft ze het examen voor level 3 met vlag en wimpel gehaald.

Bakush is volledig geröntgerd:

HD A

Artrose: Vrij Vrij

Diagnose: OCD Vrij Vrij LPC Vrij Vrij LPA Vrij Vrij Inc Vrij Vrij

Rug 7 lumbale wervels, geen spondylose

Bakush heeft een volledig EMbark DNA profile.

Bakush of the Brave Brindles

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: