Onze honden

Laska met Frasnay’s Flair

Laska is afkomstig uit Frankrijk van kennel Met Frasnay’s Flair, van eigenaresse Brenda Pronk. Laska met Frasnay’s Flair is geboren op op 1 februari 2015.

_DSC9407
Laska 8 weken oud

Laska is een zeer vriendelijke en gezellige gezinshond met een eigen willetje, zoals het een Hollandse Herder betaamd.

Ze houdt van vrije wandelingen in het bos. Om haar uit te dagen, doen we regelmatig oefeningen en spelletjes met haar. Ze blijft dan ook op mij letten, want je weet maar nooit wat voor leuks de baas gaat verzinnen!

Ook de fietstochten die we samen maken, vindt ze heel leuk. Haar conditie is daarom ook optimaal.

De sporten die we met Laska beoefenen zijn speuren (mantrailing) en agility. Deze dagen haar uit en doet ze met heel veel enthousiasme. Sinds kort zijn we begonnen met Hoopers en ook dat vindt ze leuk om te doen.

Samen hebben we ook veel cursussen doorlopen.

Kortom, Laska is een veelzijdige hond, zeer vriendelijk, toch pittig karakter, super in het gezin, in het bos lekker sociaal en speels met andere honden en een echte knuffelaar. Samen hebben we dan ook echt een hele fijne band en begrijpen we elkaar zonder woorden.

Wij zijn zo blij met Laska dat ik dat graag met andere hondenliefhebbers wil delen.

Akyra Laska of The Brave Brindles

Uit Laska’s eerste nest (Laska met Frasnay’s Flair x Bolle de Vrolijke Hollander) geboren 23 mei 2018, is Akyra bij ons gebleven. Wij zijn van plan om in de toekomst ook met Akyra te gaan fokken.

Akyra heeft reeds de puppycursus, jonge honden en gehoorzaamheid cursus met succes afgerond. We zijn momenteel bezig met de gehoorzaamheidscursus gevordenen. Hiernaast zijn we met Akyra aan het speuren. Dit doet ze met zeer veel enthousiasme. Akyra blijkt een vrolijke en leergierige hond.

Bakush of the Brave Brindles

Vanuit het B nest, geboren 28 juli 2020 uit de combinatie Laska met Frasnay’s Flair X Holland Tiësto van le Dobry, hebben we een teefje zelf gehouden. Bakush, een heerlijke pup. Eigenwijs, slim, goed in het werk en een grote knuffel.

De activiteiten welke we doen met Bakush zijn praktijk speuren, detectie en de standaard cursussen. De pup cursus en de jonge honden cursus heeft zij momenteel al met succes afgerond.

In de toekomst zijn we van plan om haar ook te gaan gebruiken in de fok als haar karakter zo fijn blijft als het nu is en ze lichamelijk volledig is gekeurd.

Vooralsnog mag ze eerst uitgroeien tot een mooie volwassen teef.