Gastenboek

10 gedachten over “Gastenboek

Voeg uw reactie toe

 1. Na een zeer prettige eerste kennismaking, waarbij bleek dat Henriette een duidelijke doordachte eigen visie had en een zeer enthousiaste en kundige fokker leek, hebben we ons begin vorig jaar bij Henriette op de wachtlijst gezet.
  Na een tijd in spanning gezeten te hebben, bleken we na de geboorte van 10 prachtige pups in aanmerking te komen voor een van deze toppers. Wij werden constant op de hoogte gehouden van de vorderingen van moeder en kinders en mochten Henriette bombarderen met vragen. Na meerdere contactmomenten en uiteindelijk de puppytest, mochten wij Dakota bij ons verwelkomen.
  Wij zijn helemaal dol op haar en zeer tevreden over hoe de pup bij Henriette opgeleid en ondersteund is. Ook nu na 6 maanden is er nog veel contact en altijd ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen.

  Bedankt voor ons prachtige hondenkind 🐶

  Geliked door 1 persoon

 2. 29 september 2020 is onze kleine boef; Cèrax (Rax) of The Brave Brindles geboren. Nu 4,5 maand verder is hij uitgegroeid tot een nieuwsgierige, uitdagende (in goede zin), knuffelige en ondeugende Hollander.
  Het moment dat wij te horen kregen dat wij een pupje van Wil en Henriette zouden krijgen waren wij door het dolle. Wij hebben lang gewacht omdat wij perse bij een goede fokker onze hond wilden kopen. En dat zijn ze. De pups zijn stuk voor stuk prachtig mooie lieve hondjes met natuurlijk een lekker eigenwijs karaktertje. Ze hebben een goede start gehad. Genoeg spelen, genoeg aandacht, genoeg rust en lieve volwassen honden (en natuurlijk mensen) die over hen waakte. De filmpjes die wij vrijwel elke dag kregen van Henriette maakte ons blij. De ene dag werd er een nieuw geluidje geïntroduceerd de volgende dag een speeltje etc. Rax is vooral hierdoor bijvoorbeeld zonder problemen door oud en nieuw heen gekomen. Het contact was en is ook nu nog steeds super. Daarnaast zijn wij erg blij met alle tips achter en voor de schermen die wij hebben gekregen.
  Al met al, nogmaals bedankt voor onze lieve knuffelkont en wij zouden jullie zeker aanraden als fokkers!

  Veel liefs van Etienne, Pascalle en een dikke knuffel van Rax.

  Geliked door 1 persoon

 3. Op 29 september 2020 werden we gebeld door Henriëtte, we hadden eerder contact gehad om eens langs te komen ivm een nestje Hollanders in februari/maart 2021, maar Henriëtte meldde dat we als we wilden uit het C-nest van Laska al een pup konden krijgen! Snel erna zijn we gaan kennismaken en kijken en na een eerdere mindere ervaring bij een fokker, was het bij Henriëtte & Wil een oase van (relatieve) rust, ondanks 3 volwassen honden en 11 pups. De klik was er onmiddellijk en dus konden we gaan voor een pup uit het C-nest van Laska! Vanaf dat moment werden we super op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van de pups en konden we alle vragen stellen en zijn ook nog 3x langsgeweest, de passie voor de Hollander merkte je aan alles. Aan Henriëtte lieten we de keus voor een pup voor ons over en het werd pittig 🙂 paars: Cloé of the Brave Brindles, roepnaam Caya. Wat een goede match en wat een heerlijke hond, bij ons geplaatst vanwege wat oudere kids (16 en 18 jr). Na 2 intensieve weken van wennen aan elkaar ontstond er steeds meer een ritme. Caya is nu 4 maanden en een heerlijke sociale, lieve, waakse, leergierige pup en ze gaat de helft van de dagen met me mee naar kantoor waar ook de collega’s helemaal weg zijn van haar. Zonder Henriëtte zouden we niet zo goed uit de startblokken zijn gekomen, altijd voor je daar met advies en ondersteuning. Dank jullie wel voor alle hulp bij onze vragen en keuzes. De liefde voor de HH staat bovenaan en we kunnen TheBraveBrindles aanraden bij iedereen die serieus in een Hollander is geïnteresseerd. Tot snel zodat we in een reünie jou en de rest ook weer kunnen zien en meemaken!
  Arnold & Linda.

  Geliked door 1 persoon

 4. 29-09-2020 de geboorte van onze prachtige pup “Charlie Mack”. Ik kan mij het belletje op 30-09 nog goed herinneren. Jullie zitten erbij! Wij sprongen een gat in de lucht. Het lange wachten werd beloond en hoe…
  vanaf het eerste moment werden wij zowat dagelijks op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes. Toen nog niet wetende dat kleur “roze” onze hh zou worden. De focus lag dan ook iedere keer bij alle 11! Zal het die worden of nee die..
  Met 7 weken werd duidelijk welke hh wij mochten ophalen. Opslag 🥰
  Inmiddels is Charlie Mack alweer 10 weken bij ons in huis. Wat een ontzettende lieve, sociale, leergierige allemansvriend is het! Gek op kinderen, gek op struiken waar ze als een kangoeroe overheen wilt springen, gek op enkels 🙈
  Maar die ogen hè… wanneer die je doordringend aankijken is het enige wat je kan doen, heel hard lachen!
  Nog steeds hebben we erg goed contact met Henriette en Wil. Appjes, belletjes en zelf alweer twee keer afgesproken om samen te wandelen of een bakkie te doen. Charlie Mack herkent Henriette direct. Als een dolle gaat ze tekeer. Wat heerlijk dat wij zo dichtbij wonen!
  Vanaf dag 1 goed begeleid… Mensen die hun passie maar wat graag willen overdragen. Zoveel liefde voor “hun” honden.

  🐾 van jullie topper en een dikke knuffel van de rest!

  Geliked door 1 persoon

 5. Op 20-11-2020 is mijn puppy, Taako, mee naar huis gekomen (zijn volledige naam is Captain Taako of the Brave Brindles). Na twee keer langs geweest te zijn om puppies te knuffelen, en nadat de pups hun gedragstest hadden gehad, mocht ik hem dan eindelijk ophalen ❤ Taako gaat opgeleid worden tot mijn autisme hulphond, dus het was erg belangrijk dat hij een stabiel karakter zou hebben. Henriëtte heeft daarin heel fijn meegedacht, en (met behulp van de gedragstest) de pup die daar het meest geschikt voor zou zijn geselecteerd. Ik heb Taako nu zo’n 2 maanden in huis, en ik ben super blij met zijn karakter. Hij is (bijna) nergens bang van, heel baas gericht, knuffelig, en hij vind het heerlijk om te trainen/werken. Hij heeft natuurlijk nog wel veel te leren, maar het is nu al een super fijn hondje!

  Geliked door 1 persoon

 6. Hoi Wil en Henriette,

  Wat waren wij blij toen we gebeld werden met de vraag of we nog interesse hadden in een pup. Onze droom werd werkelijkheid. En op wat voor manier, wat hebben jullie de pups een liefdevolle start gegeven en ons daarbij zo fijn betrokken. Met alle filmpjes, informatie en bezoekjes hadden wij ons niet beter kunnen voorbereiden! Zo waardevol. Joep “Codi of the Brave Brindles” is nu iets meer dan 2 maandjes bij ons en wat een geweldige hond is het al. Lekker een eigen willetje, maar ook heel aanhankelijk en slim dat die is! Wij genieten enorm samen met Joep en daar willen we jullie voor bedanken!

  Tot snel een keertje! Joep komt zichzelf graag nog eens laten zien aan jullie 🙂

  Groetjes,
  Luuk, Kristy en Joep

  Geliked door 1 persoon

 7. 18 september 2019 was het zover, wij mochten Boaz of the Brave Brindles ophalen.
  Een jaar ervoor hebben wij ons georiënteerd. Via de website die ons al aansprak kwamen wij in contact met Henriëtte. Vanaf het eerste contact klikte het. Henriëtte vertelde met veel liefde en passie over haar Hollandse herders. We stonden op de wachtlijst voor een reu.
  Toen eenmaal Laska bevallen was van maar liefst 11 pups heeft ze ons met alles op de hoogte gehouden, elke dag foto’s, filmpjes en informatie over hoe het ging. Met alles werden we betrokken en goed op de hoogte gebracht van de opvoeding en socialisatie.
  Laska is ook een geweldige goede lieve moederhond.
  Eenmaal Boaz opgehaald bleef het contact en konden wij met alle vragen en opmerkingen over voeding (Barf) en opvoeding bij Henriëtte terecht. En nu Boaz inmiddels 7 maanden is staat Henriëtte nog steeds voor ons klaar met adviezen.
  Boaz heeft, door zijn goede basisopvoeding bij Henriëtte en Wil, zich kunnen ontwikkelen tot een goed gesocialiseerde hond. Boaz heeft veel vertrouwen in ons, is aanhankelijk en met de trainingen (VZH en reddingshond) zeer goed leerbaar. Zijn karakter past precies bij wat wij van een hond verwachten namelijk een hele vrije, sociale, vriendelijke en leerbare hond. Hij is zelfverzekerd, nieuwsgierig en een grote knuffelkont. De passie voor de Hollandse herder heeft Henriëtte op ons overgedragen, mede door de goede match.
  Dank je wel daarvoor.

  Harry en Sonja

  Geliked door 1 persoon

 8. Vandaag is onze mooie meid Bella of the Brave Brindles 16 weken. Een prachtig liefdevol gezinshond dat ze is, komt ook mede door de geweldige fokkers waar ze haar eerste start heeft mogen krijgen. Henriëtte en Wil hebben ons vanaf de eerste ontmoeting goeie informatie gegeven over Hollandse Herder ras. Hierdoor werden wij nog meer enthousiast, ook door de enorme kennis, passie en liefde die ze voor t ras hebben en met anderen willen delen. En die hebben jullie zeker aan ons overgedragen. Ontzettend trots zijn wij op onze meid. Vanaf dag 1 dat de Bnest is geboren, namen Henriëtte en Wil ons erin mee en nog steeds kunnen wij bij jullie aankloppen voor adviezen. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de tijd,liefde en voorbereidingen die in Bella is gestoken. Dank voor een mooie start van ons meissie. Ze komt uit een geweldige kennel, door jullie breidt de Hollandse Herder ras weer mooi uit. Ga vooral door met het doorgeven van jullie passie en heel veel geluk! We houden zeker contact.

  🐾 Bella of the Brave Brindles en ons 4

  Geliked door 1 persoon

 9. Lieve Wil en Henriëtte,

  Wat een geweldige mooie en lieve Hollandse herder hebben wij in huis. Echt een verrijking in ons gezin. Dat Bowie een hele liefdevolle start heeft gehad in jullie gezin, merken wij elke dag. En zo bijzonder dat jullie bij de toewijzing van de pups zo goed hebben gekeken naar wie bij wie past. Bedankt voor alle tips, nog steeds kunnen we met alle vragen bij jullie terecht, maar we zijn eigenlijk vooral aan het genieten van onze Bowie.

  Groetjes Erwin en Astrid

  Geliked door 1 persoon

 10. Lieve Wil en Henriette,

  Wat zijn we blij met onze Dexter ‘Barat of the Brave Brindles’…. (reutje donker blauw).
  Dexter is onze eerste HH. Wat een werk, maar wat krijgen we er veel voor terug!
  Mede door jullie enorme inzet in de eerste weken, krijgen de pups bij jullie een vreselijk goede start. Ook de begeleiding en het contact na het ophalen van de pup is zo fijn en wordt erg gewaardeerd! Door mijn werk kom ik bij veel (brood) fokkers maar zoals jullie de pups socialiseren en laten opgroeien heb ik nog nooit gezien. Het komt ze werkelijk aan niks te kort! Aandacht, hygiëne, goede voeding, speelgoed en met alle dingen die maar bij jullie in de tuin paste om ze aan alles te laten wennen…. 100 punten!!

  Succes met de kennel The Brave Brindles en we houden contact!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: