Alle kids van Laska hebben een baasje gevonden :)

Er zijn 6 reuen en 5 teven geboren.

Alle pups zijn reeds besproken.

20190730_113035

3 gedachten over “Alle kids van Laska hebben een baasje gevonden :)

Voeg uw reactie toe

 1. Vandaag is onze mooie meid Bella of the Brave Brindles 16 weken. Een prachtig liefdevol gezinshond dat ze is, komt ook mede door de geweldige fokkers waar ze haar eerste start heeft mogen krijgen. Henriëtte en Wil hebben ons vanaf de eerste ontmoeting goeie informatie gegeven over Hollandse Herder ras. Hierdoor werden wij nog meer enthousiast, ook door de enorme kennis, passie en liefde die ze voor t ras hebben en met anderen willen delen. En die hebben jullie zeker aan ons overgedragen. Ontzettend trots zijn wij op onze meid. Vanaf dag 1 dat de Bnest is geboren, namen Henriëtte en Wil ons erin mee en nog steeds kunnen wij bij jullie aankloppen voor adviezen. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de tijd,liefde en voorbereidingen die in Bella is gestoken. Dank voor een mooie start van ons meissie. Ze komt uit een geweldige kennel, door jullie breidt de Hollandse Herder ras weer mooi uit. Ga vooral door met het doorgeven van jullie passie en heel veel geluk! We houden zeker contact.

  🐾 Bella of the Brave Brindles en ons 4

  Like

 2. Lieve Wil en Henriëtte,

  Wat een geweldige mooie en lieve Hollandse herder hebben wij in huis. Echt een verrijking in ons gezin. Dat Bowie een hele liefdevolle start heeft gehad in jullie gezin, merken wij elke dag. En zo bijzonder dat jullie bij de toewijzing van de pups zo goed hebben gekeken naar wie bij wie past. Bedankt voor alle tips, nog steeds kunnen we met alle vragen bij jullie terecht, maar we zijn eigenlijk vooral aan het genieten van onze Bowie.

  Groetjes Erwin en Astrid

  Like

 3. Lieve Wil en Henriette,

  Wat zijn we blij met onze Dexter ‘Barat of the Brave Brindles’…. (reutje donker blauw).
  Dexter is onze eerste HH. Wat een werk, maar wat krijgen we er veel voor terug!
  Mede door jullie enorme inzet in de eerste weken, krijgen de pups bij jullie een vreselijk goede start. Ook de begeleiding en het contact na het ophalen van de pup is zo fijn en wordt erg gewaardeerd! Door mijn werk kom ik bij veel (brood) fokkers maar zoals jullie de pups socialiseren en laten opgroeien heb ik nog nooit gezien. Het komt ze werkelijk aan niks te kort! Aandacht, hygiëne, goede voeding, speelgoed en met alle dingen die maar bij jullie in de tuin paste om ze aan alles te laten wennen…. 100 punten!!

  Succes met de kennel The Brave Brindles en we houden contact!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: